montaj fose septice ecologice

Despre Noi

Fransis Construct este o firma privata cu capital integral romanesc, o companie serioasa si un partener care te poate duce de la viziune la realitate in mod rapid si eficient. Obiectul nostru de activitate este reprezentat de produse si servicii specifice protectiei mediului inconjurator si adaptarea la cerintelor fiecarui beneficiar pana la cel mai mic detaliu.

Specialistii nostri folosesc metode si tehnica de ultima generatie, implementand produse de cea mai buna calitate in cel mai scurt timp posibil. Modul nostru de abordare este flexibil, permitandu-ne se ne adaptam foarte usor cerintelor dumneavoastra, transferand cunostinte si tehnologie si oferind astfel rezultate exceptionale.

Efectuam la comanda lucrari in toata tara pe baza unei programari prealabile. Executam fose septice la cele mai mici preturi, incepand de la 4.500 Lei RON, cu vidanjare odata la 12-18 luni si montaj in doar 2-3 zile.

Despre Fosele Septice Ecologice

Fose Septice Ecologice

Sunt dispozitive de pretratare destinate colectarii, decantarii si lichefieri totale sau partiale a apelor menajere impreuna cu deseurile solide produse in gospodariile dotate cu apa curenta.

Drenaj (sisteme de drenaj)

Sistemul de drenaj primeste apele pretratate din fosa permitand dispersia, infiltrarea si epurarea acestora in sol, marind astfel perioada de vidanjare a foselor tinand cont ca deseurile menajere contin in proportie de 85% apa.

Bioactivatori

Sunt bacterii care descompun ce este in fosa (grasimi, resturi alimentare, hartie igenica, materiale fecale, etc) in proportie de 60-90% transformand totul in apa, dioxid de carbon si azot atmosferic. Ele distrug celelalte tipuri de bacterii (care transforma ceea ce digera in compusi ai sulfului), apa care rezulta fiind ecologica.

Acasa | Informatii | Produse | Preturi | Fose septice | Bioactivatori | Contact
incalzire in pardoseala - montaj pavele - incalzire in pardoseala - web design