montaj fose septice ecologice

Produse oferite de noi

Fose Septice
- Fose septice Modele FSV A
- Fose septice Modele FSV B

Fosele septice sunt rezervoare hidroizolate subterane care colecteaza totalitatea apelor menajere din gospodariile echipate cu apa curenta pentru a fi drenate. Grosierul este preluat prin vidanjare si apoi trat in statii de epurare orasenesti. Fosele ecologice au marele avantaj ca nu trebuie vidanjate des, implicand costuri mici (o familie de 5 persoane consuma aproximativ 1000 litri apa menajera pe zi). Fosele ecologice nu degaja mirosuri neplacute, sunt usor controlabile in caz de avarie si se folosesc de obicei pentru orice situatie. De asemenea, fosele septice pot fi folosite si in situatii temporare (santiere, zone cu retele de canalizare in lucru etc.)

Drenaje

Drenaje de tip DFB A si DFB B se aplica la fosele clasice facute din beton, deja existente, la care vidanjarea se face apoape lunar. Vidanjarea lunara este necesara deoarece in aceste fose se retine si apa consumata nu numai grosierul ramas in urma separarii ecologice. Clientul este deci nevoit sa vidanjeze 90% apa si doar 10% gosier si grasimi. Unul dintre dezavantajele acestor fose este faptul ca masina de vidanjare trebuie sa intre lunar in curte.

Multi constructori aplica acest tip de fosa deoarece nu necesita aviz de mediu. Este nevoie doar de spatiu mare de amplasare a fosei. Costurile de executie ale unei astfel de fose sunt foarte mari. Este nevoie de o izolare foarte buna a fosei pentru ca apa din ea sa nu se scurga in pamant.

Bioactivatori

Garantia mentinerii in buna functionare a foselor se datoreaza utilizarii bioactivatorilor din gama Diavolina

16020-DIAVOLINA BIO FOSSE bacterii nepatogene si enzime sub forma de pliculete, avand 25g cu pulbere pentru lagune, fose, haznale, canale colectoare si statii de epurare.

16000-DIAVOLINA BIO FOSSE bacterii nepatogene si enzime sub forma de pulbere cu dozator de 25g pentru lagune, fose, haznale, canale colectoare si statii de epurare.

Te-ai saturat ca atunci cand ti-e lumea mai draga sa fii nevoit sa chemi vidanja pentru ca fosa septica este plina, te-ai saturat de mirosurile care apar in baie? Acum ai la indemana bacteria bacillus subtilis care te v-a scapa de toate problemele: cu un tratament corespunzator bacteriile vor digera ce este in fosa in proportie de 60-90% (grasimi, resturi alimentare, hartie igenica, materii fecale, etc.). Bacteriile vor transforma totul in apa, dioxid de carbon si azot atmosferic. Bacteriile bacillus subtillis vor distruge celelalte tipuri de bacterii care transforma ceea ce digera in compusi ai sulfului, vor distruge culturile formate de salmonele, etc, apa care rezulta fiind ecologica. De asemenea accelereaza livrajul (scurgerea apelor reziduale din fose semiinchise).

Acasa | Informatii | Produse | Preturi | Fose septice | Bioactivatori | Contact
incalzire in pardoseala - montaj pavele - incalzire in pardoseala - web design