montaj fose septice ecologice

Bioactivatori

fose ecologice: diavolina

Te-ai saturat ca atunci cand ti-e lumea mai draga sa fii nevoit sa chemi vidanja pentru ca fosa septica este plina, te-ai saturat de mirosurile care apar in baie? Acum ai la indemana bacteria bacillus subtilis care te v-a scapa de toate problemele: cu un tratament corespunzator bacteriile vor digera ce este in fosa in proportie de 60-90% (grasimi, resturi alimentare, hartie igenica, materii fecale, etc.). Bacteriile vor transforma totul in apa, dioxid de carbon si azot atmosferic. Bacteriile bacillus subtillis vor distruge celelalte tipuri de bacterii care transforma ceea ce digera in compusi ai sulfului, vor distruge culturile formate de salmonele, etc, apa care rezulta fiind ecologica. De asemenea accelereaza livrajul (scurgerea apelor reziduale din fose semiinchise).

EXEMPLE DE TRATAMENT

CASA cu FOSA SEPTICA: 2-6 persoane

ACTIVARE: se arunca 6 pliculete in vasul de WC. Dupa o zi se repeta actiunea.
MENTINERE: saptamanal de vor adauga doua pliculete aruncate in vasul WC.

CASA fara FOSA SEPTICA, cu WC in curte (HAZNA): 2-6 persoana

ACTIVARE: se dizolva intr-un vas de 10 litri cu apa calduta (cca 30 grade C) 6 pliculete de Diavolina si se amesteca 2 minute, pentru ca bacteriile si enzimele sa se activeze dupa care se varsa in hazna. A doua zi se repeta actiunea cu alte 6 pliculete.
MENTINERE: saptamanal se vor adauga 2-4 pliculete dizolvate in 10 litri de apa calduta.

Pentru un rezultat rapid au nevoie de un aport de apa (se mai arunca 5-10 litri apa/zi)

  • dizolva materia urat mirositoare (fecale) si urina; dizolva celuloza (hartie igenica sau absorbantele igenice); resturi menajere; detergent, grasimi, amidon sau substante aminoacide.
  • mirosurile neplacute determinate din fermantatie dispar treptat dupa prima saptamana de la inceperea tratamentului.
  • apa resultata este filtrata biologic si nu afecteaza panza freatica, iar daca este necesara scoaterea ei se v-a folosi o pompa submersibila. Aceasta apa nu v-a fi scoasa mai repede de 3-4 spatamani de la inceperea tratamentului si poate fi folosita la udarea gazonului, etc. Sapatamanal se pot scoate intre 1-3 mc apa

IMPORTANT

Produsele NU necesita avize de la Ministerul Mediului Gospodaririi Apelor sau Ministeriul Sanatatii si Familiei, fiind produse incadrate in categoria detergentilor.

Acasa | Informatii | Produse | Preturi | Fose septice | Bioactivatori | Contact
incalzire in pardoseala - montaj pavele - incalzire in pardoseala - web design